A svéd Lindab több, mint 25 éve jelen van Magyarországon, központja Biatorbágyon található. Termékei:  lemez,  trapézlemez, cserepeslemez, ereszcsatorna,  csavar és egyéb kötőelem,  könnyűacél gerendák, Lindab csarnokrendszer.

A svédországi alapítású, és világszerte érdekeltségekkel rendelkező nemzetközi vállalat több, mint 50 éve gyárt és forgalmaz finomacéllemezből építőipari és légtechnikai termékeket. Az építőiparon belül is a fő profilt a ereszcsatorna-rendszerek, és az egyik legújabb tetőfedési típust lehetővé tevő különleges cserepeslemezek gyártása jelenti.

Termékeit a magas minőség, a könnyű szerelhetőség, az energiaforrások optimális kihasználása és a környezetvédelem jellemzi, valamint az értékesítés során nyújtott szolgáltatás magas minősége, egyszóval minden, ami a vevő számára értéket képvisel.

A bevonati rendszerek lehetővé teszik a tökéletes választást a különböző környezeti körülményekben, időjárási viszonyokban, színtartósságuk kiváló, és ellenállnak az UV-sugárzásnak.

Jeges eső, magas páratartalom, sós levegő, nagy hideg, savas eső, magas kén-dioxid koncentráció és UV sugárzás – csak néhány azok közül a környezeti időjárási hatások közül, melyek épületeink állagát veszélyeztetik. Az új Lindab által kifejlesz- tett, a korábbinál jóval korrózióállóbb bevonati rendszernek köszönhetően az építkezők immár a Föld szinte bármely pontján saját klimatikus viszonyaiknak megfelelő bevonatot választhatnak ingatlanjuk tökéletes védelme érdekében, legyen szó akár vízelvezető rendszerről, tetőfedésről vagy homlokzatok burkolásáról.

A  forradalmi összetételű, a korábbiaknál jóval korrózióállóbb, tartósabb, az acélmaggal együtt kiválóan alakítható,
új fejlesztésű horganyréteget használ könnyűszerkezetes termékeinek gyártására. A speciális laborvizsgálatok és kutatások eredményei alapján az új bevonat nem csak a különböző környezeti időjárási hatásokkal szemben teszi a Lindab termékeit még ellenállóbbá, de az UV sugárzást is hatásosabban semlegesíti, így az építőipari elemek ragyogó színe is tovább megmaradhat.

Az új, bevonati rendszerek titka a rétegek közti tökéletes illeszkedés, tapadás. Az acélmagra folyamatos kutatások eredményeként új összetételű horganyréteg kerül, mely még a különösen kritikus élkorrózióval szemben is kivételesen ma- gasfokú védelmet biztosít. Erre a felületre ezután többrétegű alapozó kerül, végül egy rendkívül ellenálló színes külső bevo- nattal tesszük még időtállóbbá és egyben esztétikussá az anyagot.

A termékek beépítési helyén lévő eltérő környezeti hatások, illetve korróziós terhelések, mint eső, jég, hó, napsütés, valamint magas és alacsony hőmérséklet különböző mértékben veszik igénybe a külső bevonatot. Ezért a várható felhasználásokhoz igazítva a Lindab 3 féle, különböző többrétegű bevonati rendszert kínál a fogyasztóknak:  Classic,  Premium és  Elite. Így a megrendelők, építkezők és vevők a számukra leginkább megfelelő terméket tudják kiválasztani.

Oldalsáv mutatása

Egy termék se felelt meg a keresésnek.